Vi bygger in oss

Sedan vi fick hem Sintra i juni har vi hägnat in tomten på olika sätt. Häcken har klätts med nät och där det inte har räckt har vi kompletterat med kompostgaller. Ett sånt ställe har varit mellan huset och garaget. Där klädde vi en stege med kompostgaller. Först hade vi det liggande men när hon blev större fick vi ställa gallret på högkant för att inte riskera att hon skulle hoppa över. Att det var en tillfällig lösning var vi helt överens om.

20111104-223245.jpg

Det har tagit en del funderande kring hur vi skulle göra en mer permanent lösning som dessutom var snygg men nu var det dags. Vi hade även kommit fram till att vi skulle ”uppgradera” altanräcket och räcket på farstubron till samma modell.

Tillsammans med en god vän har maken idag fått gjort det mesta. Ramarna är på plats och kvar att montera imorgon är bara resten av ribborna och överliggarna. Sedan är det klart. Det bästa av allt är att det nog är dimensionerat att klara även en hund modell Rottweiler, och att allt går att lyfta loss om/när det kommer att behövas.

Imorgon blir det klart och till våren byter vi ut de gamla räckena runt resten av huset.

20111104-223930.jpg

20111104-224008.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s