Dagföreröddag = halvdag på jobbet

Imorgon är det söndag, fast det egentligen är lördag. Alltså det är en helgdag och därför söndag. Idag är det alltså dag före röd dag och då har vi halvdag på jobbet. Halvdag innebär ofta att många tar ledigt men ofta tycker jag att jag man hinner både jobba och vara ledig. Hade jag varit ledig hade jag ändå inte varit igång ordentligt före lunchtid – om jag känner mig själv rätt (och det gör jag).

I och med att det var halvdag kunde jag också hoppa in och hjälpa en Friskiskollega. Hon leder Skivstång kl 12.45 varje fredag. Idag var det jag som gjorde det istället och det var jätteroligt. Nya ansikten ger alltid ny input och ny energi.

Helgen kommer annars bli rätt lugn och vi kommer att utgå hemifrån. Maken och en vän bygger grind/staket mellan huset och garaget och det kommer att bli ett lyft. Idag har en stege klädd med komposgaller där. Praktiskt för oss som hundägare men verkligen inte snyggt. Det här måste bara bli ett lyft. 🙂 Träffa bebis ska vi också göra…

Men först rycker mammataxi ut – dags att köra dottern till handbollsträningen i Bollhallen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s