Det går åt rätt håll nu

Dag fyra på penicillinkuren och jag vågar hoppas att det faktiskt går åt rätt håll nu. Gårdagen gick rätt hyfsat även om jag fick en svacka på mitten och bara orkade göra ingenting på kvällen. Ändå vågar jag mig nu på att säga att jag äntligen är på väg att bli frisk.

Vågar jag mig då på att träna lite försiktigt idag eller ska jag vänta en dag till? Jag vet vad jag borde men jag har sån grym träningsabstinens…. Vi får se hur dagen utvecklar sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s