Träningen omvandlades till två promenader istället

Jag tog mitt förnuft till fånga. Det blev ingen träning idag. I och för sig var jag faktiskt utanför Friskis men det var för att hämta yngsta dottern efter att hon och hennes namne hade tränat.

Istället blev det två promenader med Sintra. En 1-timmas promenad direkt efter jobbet och en nu innan sovdags. På med ljushalsbandet (inte i blinkmode…) och den nya y-selen samt flexikopplet. Det känns som att hon faktiskt drar aningen mindre med den nya selen men det kan också vara så att det är för att jag vill tro det. När vi bara hade tio minuter kvar hem träffade vi på en annan hund med matte som också var ute och gick. Det var Jack Russel-tiken Mimmi och henne ville självklart Sintra hälsa på. Mimmis matte visade sig vara hundinstruktör och vi slog följe, faktiskt hela vägen hem till oss. Mimmi var en bestämd dam som tydligt visade Sintra hur hon ville bli hälsad på och även fick Sintra att vara helt stilla medan hon själv nosade på Sintra. Under promenaden hem var det sedan som att Sintra ville ”härma” Mimmi. Visserligen på andra sidan gångvägen men hon hade full koll på hur Mimmi gjorde. Inte en enda gång var kopplet sträckt och inte en enda gång hade Sintra nosen i marken där den alltid är annars. Fokus låg på hunden bredvid och hur hon gjorde. Undra om det var så att Mimmi verkligen ”visade” Sintra hur hon skulle göra?

Nu har vi kommit hem från promenad två. Den blev lite kortare och den här gången träffade vi bara Bella. Bella är en treårig Golden-tjej som var väldigt nyvaken och inte alls var intresserad av att leka. Och leka det vill Sintra. Istället gick vi åt var sitt håll och jag vet att vi hann hem innan det började hagla och att de gjorde det också.

Imorgon SKA jag träna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s