Tågolycka – igen

Plötsligt hördes en kraftig smäll. Jag var på jobbet och stod och pratade med en kollega som har sin arbetsplats mot baksidan av huset. Vi kunde för våra liv inte begripa vad det var som kunde låta så men att det var något som gått jättefel förstod vi nog. Bara en kort stund senare visste vi vad det var vi hade hört. Det var en lastbil som hade blivit påkörd av tåget vid övergången alldeles vid jobbet. Uppenbarligen hade lastbilen (med kran)  fastnat i porten över spåret och inte kunnat komma loss samtidigt som tåget kom körande söderifrån. Som tur var hade föraren till lastbilen tagit sig ur och ingen i tåget skadades fysiskt heller.

Det är fjärde olyckan på den sträckan på två år. Räcker det inte nu?

GP skriver om olyckan här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s