Gör ett eget kakfat

Jag brukar säga att jag inte är pysslig av mig även om det finns de som inte håller med. Det är klart att jag kan vara pysslig på så sätt att jag gillar att försöka göra fint hemma och så men att bygga ihop saker, fixa och trixa och baka, det är inte något som lockar mig. Ändå kunde jag inte låta bli att faktiskt bli lite nyfiken när jag såg att jag kunde var med på en workshop och få göra mitt eget kakfat. Just kakfat har väckt mitt intresse och då menar fina gamla kakfat i flera våningar. Kanske att jag skulle passa på och plocka fram något från skåpen och våga mig på att testa.

Workshopen genomförs av Yvette från www.viewthehorizon.com i samarbete med Soldattorpets Diversehandel.

För mer information, datum samt anmälan besöker du Yvettes hemsida (här). Kanske att jag också vågar anmäla mig…

(Bilderna har jag lånat från view the horizons hemsida)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s