Vackra maj

Maj är nog den månad som jag tycker är allra vackrast. Månaden då naturen spricker ut och är sådär skir och vacker. Fram emot juni är det visserligen fortfarande fint men grönskan och naturen blir liksom lite mer kompakt.

Jag brukar inte säga att jag har gröna fingrar men när jag tittar på bilderna från idag kan jag nästan låstas att min trädgård är sådär jättefin som jag skulle vilja tro att den är. Som tur är finns det annat som jag är bra på istället 🙂

Det japanska körsbärsträdet fick jag i födelsedagspresent för många år sedan
Hm – vad var det nu den här busken hette? Kan det vara någon form av spirea?
Häggmisplarna är riktiga trotjänare. Skira och vackra på våren och färggranna på hösten
Det här vet jag är en spirea
Snart slår min mörklila syrén ut
Min absoluta favoritblomma i trädgården (tror jag) Akleja
Björhänge
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s