276. Soldis (31 av 365)

Igår var en sån där dag då jag djupt ångrade att jag inte hade med mig kameran till jobbet. Systemkameran alltså. Annars är jag mest av uppfattningen att bästa kameran är den man har med sig och då duger den som finns i min iPhone 5s alldeles ypperligt.

Trots att jag haft samma utsikt från jobbet i många år har jag nog aldrig sett det jag såg. Allt såg ut som akvarellmålningar. Till stor del berodde det nog på det ”soldis” som sakta men säkert lade sig mellan himmel och hav. Otroligt vacker var det. Förunderligt vackert.

20140203-223222.jpg
iPhone 5s
Annonser

8 thoughts on “276. Soldis (31 av 365)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s