Ett ufo på bilden

Var kom den ifrån? Den där ”blobben” som plötsligt dök upp på alla bilder. Emellanåt syntes den inte men så fort bakgrunden var lite ljusare fanns den där. Pricken, fläcken eller kanske ett ufo.

En fundering var ju om det var skräp på linsen men efter att ha gjort rent båda objektiven och dessutom konstaterat att det inte spelade någon roll vilket objektiv som satt på var det bara att inse faktum. Något inne i kameran har en, antagligen väldigt liten, fläck på sig. En fläck som jag inte vågar mig på att ta bort.

ufo 1

ufo 2Alltså har jag nu lämnat kameran till en expert och hoppas att löftet om att den ska vara klar imorgon stämmer. Jag kan ju inte vara utan kameran i helgen. Å andra sidan kan jag ju inte ha ufon i alla mina bilder heller.

2 reaktioner till “Ett ufo på bilden

  1. Hänt mig också…faktiskt ungefär den här tiden förra året.fick sitta och redigera bort fläcken på en massa bilder 😳 Lämnade in kamera på fotoaffären och sedan försvann mitt ufo 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s