Lite roligare att träna

Visst är det så, att lite nya träningskläder kan få träningen att bli lite roligare igen? Först fyndade jag och yngsta dottern kläder på Stadium Outlet i Bäckebol och idag slog jag till med nya träningsskor. Neongula.

Efter dagens pass måste jag säga att det är de skönaste träningsskor jag någonsin haft. Nike wmns free 5,0+. Hoppas första intrycket är bestående och att de fortsätter att funka med min Hallux Valgus-knöl. Det här är första träningsskon som inte har någon söm eller kant just där knölen är.

20140227-222616.jpg
Ska man följa klädkoden där jag tränar, borde den sportbehå som blir nästa inköp gå i samma färg som skorna….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s