En konstig men trevlig afterwork

En fredag, en afterwork, goda vänner, en himmelskt god soppa och lite konstigt tomt i lokalen. Det är nog den bästa sammanfattning jag kan ge av fredagskvällens afterwork. Högt räknat var vi nog bara ca femtio personer i lokalen.

Å andra sidan gav det oss chansen att faktiskt få ”prata” med våra vänner utan att för den delen behöva överrösta sorlet. Så – sammanfattningsvis hade vi en trevlig afterwork. Hoppas bara att det   fyllde på med folk senare. Jag menar det är ju lönehelg och så.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s