Neongul sportbh och riktigt bra ljud

Stadium Outlet i Bäckebol har fått en ny stamkund. Mig! Massor med fina och bra grejer till ännu bättre priser. Förra helgen blev det träningstoppar och nu ett par sportbh’ar och JA, de matchar skorna :-). Min favvomodell från Casall fanns och jag fick två stycken för vad en kostar i vanliga fall.

Desto mer kostade lunchen på Mr. Johanssons Restaurang vid Stigs Center. Vilket ställe och vilken mat. Vi gick därifrån både nöjda och mätta. Utsikten var väl inget att skryta med. Vem vill väl se ut över en stor bensinstation men å andra sidan var det inte den som gör att vi säkert åker dit igen. Det gör däremot buffén med allt mellan sushi och thaimat till svensk husmanskost. Låter konstigt men funkar faktiskt.

Resten av eftermiddagen, medan vi andra låg däckade av paltkoma, grejade maken med nya leksaken. Nytt och bättre ljud till tv och musik. Riktigt bra blir det och bäst av allt är att han, precis som jag, hatar allt vad sladdar är – så de döljs snyggt och prydligt.

1901451_10151836087666116_876964542_nNu ska här lyssnas på musik!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s