Det stavas T R Ö T T

Jag vet att jag alltid är som tröttast på våren och ändå blir jag lika förvånad när det slår till. Dessutom varje vår varje år. För det måste väl vara den som har slagit till nu. Vårtröttheten. Den som väldigt många av oss drabbas av. Upp emot var fjärde svensk till och med.

Hösten däremot har jag inte problem med och jag blir inte tröttare av att det blir mörkare ute och att vi boar in oss inomhus. Våren däremot, när ljuset kommer tillbaka, då blir jag tröttare än tröttast och känner att jag skulle kunna sova hur mycket som helst.

Tur att man kan pigga upp sig med lite träning (hoppas det hjälper) och en semla så här på fettisdagen.

DSC_0821

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s