Att kunna titta tillbaka

Roar mig med att bläddra lite i bloggen och då titta på dagens datum genom de år som jag skrivit. Det är en rätt stor spännvidd på vad som kan hända den femte dagen i den tredje månaden olika år. En salig blandning helt enkelt.

Jag gillar det där att kunna gå tillbaka och läsa och inser att det inte finns två dagar som är lika. Inte ens samma dag olika år. Det är gånger som de här som jag påminns om att det framförallt är för mig själv jag bloggar 🙂

Tittar jag tillbaka på idag om ett år kommer jag att komma ihåg att det var den där dagen som jag titta tillbaka :-). Skämt åsido – Kanske händer det något roligt idag…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s