Alltid denna vackerhet

Jag upphör aldrig att förvånas över hur vackert det är. Alltid. Bara man tittar tillräckligt noga. Visst är det så att det nog är lättast att tycka att det som finns runt omkring dig är vackert när solen skiner, temperaturen är behaglig och du själv känner dig på gott humör. Andra gånger behöver du liksom anstränga dig lite mer. Det har är något man faktiskt kan bli bättre på men då måste man träna.

Att man kan bli bättre på det kan jag gå i god för. Jag tycker nog till och med att jag blivit bra på det. Jag letar efter vackerheten. Den som jag vet finns där. Och nästan alltid hittar jag den. Snabbare och snabbare ju bättre jag blir på det.

För visst är det vackert även om det är gråväder?!

1620593_10151840159471116_710036612_n

1623773_10151840159466116_1281295053_n

Som bonus gör det vackra något med mig. Det liksom ger mig energi och det tror jag inte att jag kan få för mycket av.

Annonser

En reaktion till “Alltid denna vackerhet

  1. Kloka tankar! Jag tror att det är precis som du skriver – att man ibland måste lära sig se skönheten även i ett gråmulet landskap eller i den grå vardagen. Hitta de små guldkornen i varje tillfälle. Dina bilder visar hur vacker en mulen dag kan vara. Ha en fortsatt fin dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s