165. Ljust (44 av 365)

Det här med fotografering är något jag tränar på. Varje gång kameran är med lär jag mig något nytt. Just exponeringen tränar jag nog mest på. Vill har bra färger i bilderna men inte att de ska vara för mörka. I den här bilden kan jag tycka att det är lite för ”ljust” och överexponerat i bilden men samtidigt gillar jag att bilen i bakgrunden i och med det inte blir så väldigt framträdande. Jag tränar vidare…

1904000_10151845337041116_1747800328_n

Å andra sidan var det ovanligt ljust ute idag 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s