250. Rött & gult (51 av 365)

Ibland är det där med att köpa tulpaner lite av en chansning. Vissa slår liksom aldrig ut och torkar ihop så att de får slängas långt innan det borde vara dags. Den här fredagen köpte jag gula tulpaner. Vad jag inte såg var att det var lite lite rött i dem också och jag måste nog tycka att rött & gult är väldans snyggt ihop. Framförallt på tulpaner som fortfarande är krispiga och slår ut lite försiktigt i taget.

röttochgult

Annonser

4 reaktioner till “250. Rött & gult (51 av 365)

   1. Vet inte om det är korrekta tips, men de tips jag fått är att plasten ska sitta kvar ett tag i den nya miljön och att inte köpa tulpaner som är för ”knoppiga”.

    Gilla

   2. Det där med plasten gör jag. Jag skär även av ca 2 cm innan jag ställer ner dem i vattnet men att inte köpa för knoppiga visste jag inte. Får testa det. Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s