Nej – jag ser inte dubbelt

Vart jag än går finns de där. Rödvita och i vägen 🙂 Två är de. Två av samma sort.

Vi är hundvakter. Eller yngsta dottern är men det blir ju liksom vi ändå. Söta Polly är hos oss under en vecka. Tyvärr kunde hennes familj inte ta med henne till fjällen eftersom det visade sig att man inte fick ha hund i stugan som de skulle bo i. Yngsta dottern hade påsklov och ställde gärna upp som hundvakt åt Polly.

Desktop2

Sintra, som är i slutet av sitt löp tycker väl att Polly är lite väl på som vill leka. Hon vill ju själv helst ligga och tycka synd om sig själv. Men visst går de två bra ihop och leker så att mattorna flyger emellanåt.

Till helgen ska Polly få följa med oss ut och segla. Det blir spännande men troligen går det hur bra som helst. Sintra är ju superrutinerad och Polly följer Sintra som en skugga så gillar Sintra att vara på båten kommer Polly också att göra det.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s