fredagfredagfredag

Kommer till jobbet. Tar av mig jackan. Sätter mig på min stol och sträcker mig över bordet för att slå på datorn. Den är inte där. Kommer på att den står hemma i hallen.

Kommer till bilen. Startar bilen för att köra hem och hämta datorn. Kommer på att jag inte tog med mig handväskan. Den är kvar på min arbetsplats och i den ligger husnycklarna.

Går tillbaka in på jobbet. Hämtar nycklarna. Kör hem. Bommarna på järnvägen går ner. Suck.

Hämtar datorn. Åker till jobbet. Jobbar.

Åker hem för att rasta Sintra. Gör mig en kopp kaffe. Rastar Sintra. Dricker ljummet kaffe. Häller ut ljummet kaffet över mig, Sintra och vardagsrumsgolvet. Någon skulle prompt gå ”under” mina fötter… Torkar Sintra. Torkar golvet. Kommer tillbaka till jobbet med kaffefläckar på kläderna.

Sade någon att det var fredag idag?

4 reaktioner till “fredagfredagfredag

  1. Kan inte trycka på gilla-knappen för jag kan ana frustrationen över denna dag, men älskar din beskrivning av den. En sådan där dag när man riktigt längtar att få sätta sig i soffan och inte göra någonting, och dagar som den du beskriver då är man riktigt värd det! Ha en bra fredagskväll! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s