Bara aningens bättre…

The Body Shop har sminkkvällar man kan boka. Man blir sminkad, får tips och trix och självklart även råd om vilka produkter som använt vid sminkningen och som man borde köpa. Oavsett vad syftet är en väldigt rolig aktivitet.

Yngsta dottern och jag gjorde det för några veckor sedan och nu var det dags igen men med ett gäng någorlunda jämnåriga tjejer (:-)) istället och vi blev väldigt väl omhändertagna…

Det var rengöring, det var hudvård, det var serum, det var underlag, det var trollerikrämer och det var sminktips… Det är verkligen en hel djungel och lite kunde jag nog tillgodogöra mig men helt klart är att den yngre generationen (de yngre generationerna…) är så mycket bättre på det där än vad vi är. Kul var det, egoboostad blev jag och fin kände jag mig efteråt.

Arbete pågår...
Arbete pågår…
Slutresultatet!
Slutresultatet!

 

Annonser

3 reaktioner till “Bara aningens bättre…

  1. Du är SÅ snygg i håret, är riktigt avis, jag har utspridda silverstänk och längtar tills jag får lite mer jämt som dig. Tur att det går fort när det väl satt igång, men du ser så himla fräsch ut, som en vårblomma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s