Vilken är din favoritmusik i jul?

Maken skrev i ett blogginlägg om sin favoritlåt vid jul och jag började fundera på vilken som var min. Det är svårt – jättesvårt. Den här julen har jag hittills lyssnat mycket på Peter Jöback men även EMD’s julskiva men jag kan inte hitta någon låt som sticker ut sådär speciellt på någon av de skivorna.

Det som jag tänker på mest är alla jular när döttrarna sjungit och spelat i kyrkan på julafton. De har då framfört Carolas ”Himlen i min famn” och även ”Bethlehems Stjärna” (den finare varianten) och jag har nog gråtit en skvätt varje gång. Så det får bli två favoriter. Framförda av döttrarna.

Julen 2005 filmade vi dem och då lät det så här:

En reaktion till “Vilken är din favoritmusik i jul?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s