Lite kul att stryka igen ju

Vi har blivit med ångstation. Strykjärnet gav upp och vi fick tipset om att detta var mycket bättre. Efter lite efterforskningar visste vi vad vi ville ha och maken gav sig ut på shopping. Det fanns en kvar. I och med att förpackningen var öppen vill han dock försäkra sig om att den var komplett och kontaktade personal. Det hela slutade med att han fick köpa den för 500 kr – med fulla garantier. Både för att den var öppnad men även för att beskrivningen de hade på sin hemsidan inte riktigt stämde. Vattenbehållaren var inte alls löstagbar. Visst hade det varit bra men det var ingen showstopper för oss men det är klart – en ångstation (Tefal GV5225E0) för mindre än vad ett vanligt strykjärn skulle kostat… Vi bugar och tackar!

Första intrycket? Kanon! Det går snabbt och det är extremt effektivt.

20140704-112142-40902441.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s