Jo men rutiner och ordning och reda

Inget slår att börja jobba efter semestern för att få lite ordning och rutiner igen. Att först ha tränat på semester hela juni, för att sedan HA semester rubbar liksom allt vad tider och struktur är. Precis som det ska vara såklart!

Men så idag, en vecka för tidigt faktiskt, började jag jobba igen. En vecka tidigt eftersom de fyra veckorna vi redan haft inte går att överträffa. En efter en föll de på plats, rutinerna. Till och med ett träningspass, lite för att chocka kroppen, fick jag till. Och middag för sex. Det är visst storhushåll som gäller nu 😃 så kylen fick sig en uppsträckning också.

20140804-231110-83470244.jpg
Imorgon får jag nog ta itu med skafferiet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s