Även myggen kalasade…

Vi fick bästa platsen på Östersidan. Typ 25 meter från festlokalen. Vi hade definitivt närmast hem.

Jo, för det var dags för bröllop. Goda vänner gifte sig och lyckades pricka en fantastisk dag att göra det på. Det var sol, det var varmt och till och med badbart i vattnet. För badade gjorde både maken och jag innan vi piffade till oss inför vigseln. Ja, vi piffade båten också så klart, med flaggspel. Det smattrade i den lilla vind som fanns men var fint mot den blåa himlen.

IMG_8835.JPG
Efter vigseln bjöds vi på en båttur i skärgården utanför Grundsund. Överallt låg det båtar och man kunde lätt trott att det var högsommar. Alla vinkade glatt till brudparet utom möjligen tanten som snabbt gled ner i vattnet igen. Kanske ångrade hon att hon nakenbadade just då….

Festen innehöll allt som hör till, god mat, sånger och tal men även den extra kryddan av myggor. Tydligen är det mygginvasion just nu och redan på fredagkvällen fick vi uppleva det. Fredagkvällen var dock inget jämfört med nu. Jag har myggbett på ställen jag inte trodde att jag kunde få myggbett på. Kom på mig själv att fundera om det fanns en centraldammsugare i lokalen. Den hade fått jobba kan jag lova. (Kvällen innan räddades vi från myggen av Mr. Fitterbittan och hans båtcentraldammsugare)

IMG_8807.JPG
Att dagen efter vakna till ytterligare en fin morgon var bara så bra och när vi lade loss tänkte vi oss till Käringön för lunch. Tyvärr mulnade det på och vi skyndade hemåt istället. Hoppades typ slippa regnet. Det gjorde vi inte och maken offrade sig i regnet medan jag tog hand om disk och packning.

IMG_8846.JPG
Snabba väderväxlingar men det får man nog räkna med nu när hösten ger sig till känna. Ändå hoppas vi att det blir någorlunda stabilt nästa helg (och nästa igen), än vill vi inte gå i land. Den här helgen gav mersmak.

2 reaktioner till “Även myggen kalasade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s