Att prioritera handlar om att välja bort

I början av året valde jag att gå med i en fotoutmaning. Den gick ut på att ta bilder med 365 olika teman. För mig som hittat fotografering som hobby kände jag att det kunde vara en kul utmaning. Det fanns inga krav på att det tvunget skulle vara ett foto om dagen som skulle publiceras utan det handlade om att få till 365 bilder från 1 januari till och med 31 december.

Det började bra och var riktigt roligt. Jag märkte att jag liksom fotade och publicerade i sjok. Det kunde gå dagar utan bilder men plötsligt blev det många under ett par dagar. Genom att följa andra deltagande bloggar hittade jag inspiration och lärde mig både det ena och det andra.

Men…

Allt roligt har ett slut.

Livet, som jag tror jag det kallas, kom emellan.

Jag var tvungen att prioritera och då valde jag bort just fotoutmaningen. Det är inget jag egentligen ångrar men det är klart att det hade varit roligt att fullfölja utmaningen. Nu blev det inte så och jag inser nu att jag inte kommer att hinna ikapp. Inte på det sätt jag vill.

Alltså kliver jag av. För den här gången.

Här kan du se alla bilder jag deltagit med. Hela 114 stycken blev det.

En av mina absoluta favoritbilder är denna med temat ”skir”

3594_10151920243556116_1351894453516537524_n

3 reaktioner till “Att prioritera handlar om att välja bort

 1. Åh jag kommer att sakna dina temabilder, tycker du är en bra fotograf och jag har gillat många av dina bilder. Samtidigt förstår jag dig, har själv kommit upp i 280 bilder men nu börjar det ta stopp. Många svåra teman kvar men framför allt alldeles för lite tid att ägna sig åt fotande. Och det är som du skriver, prioritering är att välja bort för hur gärna man vill går det ju inte att göra allt man vill.
  Jag kommer säkert att kika in på din blogg även i fortsättningen ändå 🙂
  med hälsningar från en än så länge 365:a

  Gilla

 2. Det är så surt när man måste prioritera sånt som är roligt. Varför prioriterar man aldrig bort att skura golvet? JAG gör det inte iaf.

  Fasen. Jag har blåst för lite såpbubblor i mitt liv.

  Gilla

  1. När du säger det så funderar jag på om jag kanske borde prioriterat annorlunda…
   Såpbubblor… får mig att komma ihåg när jag och syskonen (jag var typ åtta) hällde ut våra såpbubblor på golvet i tvättstugan och sedan åkte kana… Det var sådär populärt 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s