Försening försening

När man redan vi incheckningen får veta att planet är en och halv timme försenat och man inser att det är högst otroligt att man hinner med anslutningsplanet känns ett glas vin lockande. Men kombinationen vin klockan elva och jag är inte riktigt min melodi.

Det blir spännande att se hur den här resan slutar och om och hur jag kommer hem idag… Första flighten landar 17.25 (beräknat) och nästa flight går 17.45. Hinner jag med lär ju inte väskan komma med eller så blir det tvärtom. Väskan kommer med men inte jag.

Inget kan jag göra åt det heller. Följ den spännande fortsättningen…

3 reaktioner till “Försening försening

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s