Oj vad jag har skrattat idag

Igår kväll läste jag detta roliga blogginlägg från Fru Fitterbitta herself. I blogginlägget (hela inlägget är riktigt roligt) hade hon med en bild där hon lite försynt undrade över var den var tagen. Ja, hon visste så klart så det handlade mer om att fråga oss läsare om vi visste. Ju mer jag tänker på det nu desto mer är jag säker på att hon hade en plan OCH att planen gick i lås. Jo – så måste det vara… Hm…

På bilden syns en välkänd silhuett här på västkusten och jag var helt säker på var det var. Tills jag pratade med maken som lyckades övertala mig om att det inte kunde vara det jag trodde. Dvs Kungshamn/Smögen. Maken var på tjänsteresa i huvudstaden så diskussionen skedde över telefon med varsin padda med sjökort framför oss. Jag föreslog till och med att de låg på svaj i närheten av Långö, något som jag idag fick veta var helt riktigt.

Hela natten (nästan) låg jag och klurade på var det skulle kunna vara och idag, när jag gick in på inlägget för att se om någon annan svarat rätt, fick jag se att maken varit inne och kommenterat och till och med antytt att han visste. Hmpf på den liksom. Att jag sedan råkade berätta det för blogginläggsskribenten tänkte jag ju inte att han skulle få veta..

Vad hon gjorde med informationen? Jo hon skrev det här inlägget och jag skrattar fortfarande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s