Vilken soppa

Igår följde jag budgetdebatten med efterföljande omröstning med mellandottern på åhörarplats i Riksdagens kammare. Jag fick löpande korta uppdateringar och är fortfarande aningen avundsjuk på henne för att hon fick vara med när historia skrevs. Bara ett par minuter innan omröstningen skickade hon en bild men texten ”Det går att ta på luften just nu”.
En presskonferens senare var det rörigt värre, det skyldes till både höger och vänster (kanske mest höger om jag tänker efter) och snart är det full valkampanj igen. Vilken soppa!
Idag har jag inte orkat engagera mig alls om tyckanden hit och dit utan lämnar det dithän för stunden. Tids nog hoppas jag att det blir lite mer sakliga diskussioner och en budget för 2015 är ju i alla fall klubbad.
Nä – det blir nog till att klä granen istället. Det känns liksom mer rätt i tiden just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s