ABBA-muséet med vissa släktinslag

Vi har gjort mycket kul med dem genom åren. Från korvgrillning i 25 minusgrader till laserdome men så har vi också känt varandra i snart 23 år. Jösses vad länge och vad gammal jag känner mig nu. Igen.

I helgen var vi och hälsade på dem, våra vänner, och då passade vi på att besöka ABBA-muséet. Numera är ju ”barnen” lite äldre, typ 18+, så det kändes lite vuxnare. Visserligen var det bara två av ungdomarna som var med men med pojkvänner och ytterligare en kompis blev vi nio stycken som löste biljett.

Dotterns pojkvän var mest fascinerad över att Thåströms byxor fanns i en monter, kompisen över en monter med Eldkvarn och jag fastnade vid Björn Ulvaeus pre-ABBA, på den tiden han var med i Hootenanny Singers.

IMG_9582
Medlemmen längst till vänster är nämligen den där ”kändissläktingen” som väl alla har i sin släkt och var alltså med tillsammans med Björn och ytterligare två andra.

Lite kul är det också att läsa om hur han (och gruppen) inte fick någon rabatt på bilen som de köpte hos hans pappa, min farfars bror. Farfars bror hade bilfirma i Västervik och farfar den med samma namn i Ulricehamn.

IMG_9583

Nu var det inte bara det som var intressant. 😃 Muséet var helt klart värt ett besök och hela helgen blev mycket trevlig.

Kanske att vi överdoserade med ABBA-musik på hemvägen dock…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s