Det går framåt

Med blå himmel och lite varma grader går båtjobb som en dans. Med en lite kylig nordostan är det lite mer…. obekvämt. Jag höll dessutom mest till under båten och bottenmålade den. Där, dit solen inte nådde. Med skyddsglasögon, keps och nya jobbarbyxor gällde det sedan att försöka undvika att komma när båten. Här och där är det aningen tricky…Sommartid tycker jag det är bra att vi har en båt som inte sticker så djupt men när det ska bottenmålas hade jag önskat lite mer luft under så att jag inte hade behövt krypa. Maken, som polerade skrovsidorna tills det gick att spegla sig i dem, har nog mer uppfattningen att han stod tillräckligt högt upp…

Men, nu är det gjort, färgen bortskrubbad från framförallt ansiktet och tid för sjösättning bokad till början av vecka 13. Påsken kan komma att bli premiärhelgen ute. 

Fler än jag som sett att det ska snöa nästa helg? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s