DEN paniken

Äldsta dottern är på besök och ville låna bilen idag. Alltså skulle hon köra mig till jobbet. Som vanligt snabbkollade jag innehållet i min handväska innan jag gick ut genom ytterdörren och….

…min plånbok låg inte där!

Panik!

Letade runt som en tok. Vände ut och in på väska, jacka ja nästan allt. Försökte komma ihåg när jag senaste hade haft den. Ville inte riktigt tro att någon hade stulit den ur min väska. Tänkte att den kanske låg på jobbet så stegen var snabba genom huset till min arbetsplats och jag höll tummarna hela vägen. Nix – inte där heller. Skickade sms till alla jag varit med under kvällen. Kanske hade jag tappat den. Kanske hade de eller någon annan hittat den. Kunde inte släppa det så jag åkte hem igen.

Fick ett infall att titta i träningsväskan från i förrgår och där låg den.

DEN lättnaden!

En reaktion till “DEN paniken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s