Dagens lärdom

Man blir visst trött av smärta. Och smärta döljer smärta. 

Har minskat på dunderpillren till tre gånger om dagen och det går rätt ok. Sista timmarna innan jag tar nästa dos känns i foten och gör mig väldigt trött. Dessutom undrar jag vart min ryggvärk tagit vägen. Den som jag alltid har. På något sätt har den försvunnit. Enda rimliga slutsatsen kring den är att smärtan i foten är starkare och därför kamouflerar min vanliga värk. 

Dagens höjdpunkt var annars besöket som tog med sig sin hund när hon kom hit. Ja, hon hade med sig både bullar och tulpaner också men Sintras bror smäller helt klart aningen högre 🙂

 

Imorgon är en annan dag…  

2 reaktioner till “Dagens lärdom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s