Tjugofem minuter

25 minuter! Så länge fick jag vänta tills den enda duschen i hamnen (vi bor i båten trots att vi jobbar) blev ledig. Och då vet jag inte ens hur länge den hade varit upptagen innan jag kom dit. Maken hann både gå ut med hunden och komma tillbaka och jag hann fundera på om jag skulle ta på mig bikinin och duscha på aktern på båten istället. Med det väder som är hade jag nog inte ångrat mig.

När dörren öppnades efter de 25 minuterna väntade jag mig att det skall komma ut en fullmejkad dam med fönat hår – typ. Ut kom en han. En man. Jag menar – vad hade han gjort som tagit så lång tid…? Det enda han hade i handen var en duschtvål och en handduk…

Fem minuter senare var jag klar och inser att jag hade tur. Mannen har en kompis som nu väntar på sin tur att duscha. Jag väntade inte kvar för att få reda på hur länge han duschade.

Men 25 minuter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s