Semesterfunderingar

Efter att ha haft en semestervecka och nu gå in och jobba i två veckor innan det är dags för den ”riktiga” semestern har jag börjat klura lite. Klura lite på ifall sommarsemestern nästa år ska börja vid midsommar helt och hållet.

Veckan som varit och hur den varit har liksom fått igång tankarna runt det. Anledningarna är flera men givetvis finns det även baksidor med att göra så. Eller? Kanske är det bara temperaturen i vattnet, dvs. att det inte hunnit bli uppvärmt i havet än, och då känns det lite som en rätt obetydlig nackdel. Faktiskt. Fördelen med att det inte är lite mycket båt ute i början av perioden överväger nog.

Men det är klart, vi kommer ändå att lyckas pricka de veckor då det är flest båtar ute…

Tänk vad mycket tid man kan lägga på att fundera över något som är rätt egentligen är rätt oviktigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s