Lite meck och pill

På försäsongen fick vi en tamp i bogpropellern och den har låtit lite si och så efter det. Inspektionen efter att det hände visade på att flisor hade gått i åtminstone ett par av de fyra bladen och ljudet från den var inte riktigt normalt. 

Maken beställde därför en ny ”propeller” och tanken var att lyfta båten på lämpligt ställe. Då hade vi inte räknat med attackdykarkompisen på kompisbåten Caprice. Snabbt och lätt (!!!) bytte han den trots 16 grader i vattnet och lite äckligt hamnvatten. 

Med facit i hand var det nog tur eftersom ett helt blad hade ramlat loss. 

Tack vare kompisen är nu ordningen återställd och vi slipper lyfta båten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s