Ingen idé att vara väderbitter

Sista semesterveckan började ju vädret ordna till sig och när det var dags att börja jobba sken solen från en klarblå himmel. Det var varmt och det behövdes ingen jacka på väg till jobbet. Den här veckan har det blivit ännu bättre och det sägs att det ska hålla även nästa.

Jag skulle ljuga om jag sade att det inte kände lite bittert men istället för att sura över att det fina vädret kommer nu tänker jag njuta av det. Bli glad när jag drar upp persiennerna på morgonen. Känna solens strålar värma redan tidigt. Rikta ansiktet mot himlen på lunchen för att odla fräknar och sedan landa på altanen efter jobbet och gå in först när det är dags att gå och sova.

Det är verkligen underbart väder nu!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s