Dags att hösta till det lite

Jo men nu har jag nog bestämt att jag tycker att det är ok att säga att det är höst även om vi fortsätter att vara utomhus så mycket vi kan. Som igår, när vi bytte rum inne, då åt vi lunchen på altanen. Men loungegruppen blir det nog till att ställa undan nu. Tyvärr. Blir det väder på helgerna framöver lär vi nog fortsätta med båtlivet ett tag till dock. 

  
Inne är det dags att plocka fram värmeljusen och fylla på med lite nya gröna växter. Och kolla upp serier att kolla på Netflix, Viasat och HBO Nordic. Har du något tips tar jag tacksamt emot det J

Bring on höstmys!

8 reaktioner till “Dags att hösta till det lite

  1. Maken kanske inte uppskattar 1700-talsserier med krig, kärlek och häxeri blandat med brittisk historia – men jag älskar Outlander. Den finns på Viasat…. har sett avsnitten flera gånger om och längtar så det gör ont efter säsong två som spelas in nu.

    Gilla

      1. Jag antar att du läst böckerna? Jag har dock inte tagit mig genom alla ännu (svårt med små barn och allt annat – böckerna kräver en del koncentration)… men nog har man en liten crush på Jamie 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s