Tidig start på arbetsveckan

Nästa veckas arbetsvecka börjar redan idag. Kvart i ett åkte jag hemifrån för att påbörja resan mot Stockholm. Tisdag kväll vid halv nio ska jag vara hemma igen. 

  
Jag hann med ett träningspass innan det var dags att åka och tog faktiskt med mig träningskläder. Tyvärr kom jag på att jag glömde stoppa ner träningsskorna så det blir ingen konditionsträning. Något borde jag ändå kunna få till tycker jag. 

Hellre än att åka mot huvudstaden hade jag kunnat tänka mig en promenad på någon ö i det fantastiska vädret. Vilken skillnad från igår. Men – det kommer fler tillfällen, det var jag, och jag har ju en rolig utmaning framför mig i Stockholm. Den ser jag fram emot. 

Kanske, kanske hinner jag träffa en kär vän också, men schemat är tajt och det finns verkligen inte många luckor. Jag håller i alla fall tummarna för det. 

2 reaktioner till “Tidig start på arbetsveckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s