Vägen till vårt nya kök – del 18

Det är på sluttampen av köksrenoveringen nu. Aldrig har det varit så nära färdigt som nu typ.

Idag var det kakling och elarbeten som skulle göras och jag var väldigt nyfiken på hur det skulle se ut när jag kom hem efter jobbet. Någonstans hade jag nog en bild av vad nästan färdigt såg ut som.

Jag kom hem och takskenorna var på plats, spottarna över bardisken infällda och igång och lampan över köksön monterad. Ja, kontakterna till kyl/frys och vinkyl var också klara. Så långt allt väl. Sen gick det fel.

Först tappade jag en av halogenlamporna som jag skulle sätta i takskenan = glaskross, en av spottarna i takskenan lyste inte och till råga på allt slocknade båda takskenorna… Som om inte det var nog kunde vi konstatera att två av de tre innerkuporna i lampan över köksön var spruckna. Där någonstans gick min tålamodsgräns och humöret sjönk som en sten. Tänk vad tre veckors röra och stök ställer till med. Men – med tanke på att jag har dåligt tålamod från början känns de ändå som att jag varit lugn ganska länge.

Det kommer bli bra till slut och det som är trasigt eller inte fungerar går ju att laga. Jag måste bara jobba lite till på det där med tålamodet. Och det börjar faktiskt bli riktigt fint.

   
    
  
 

5 reaktioner till “Vägen till vårt nya kök – del 18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s