Lyckan över att vara i Tyskland

Det är svårt att förklara men jag är genuint lycklig över att vara i Tyskland. Så där så att det bubblar i mig. Maken och vännerna på kompisbåten Splash bara skrattar åt mig när jag gång på gång säger 

Vi är i Tyskland! 

De har fått höra det några (ganska många) gånger nu. Jag skyller det hela på mitt tyska påbrå, kan liksom inte förklara det på något annat sätt. Så länge morfar och mormor levde och bodde kvar i södra Tyskland var vi där en gång om året och nu kommer jag på mig med att sakna det. Tänk att det skulle behövas att vi kom hit med båten för att jag skulle komma på det. 

Imorgon ska vi ligga kvar här i Kappeln men det lilla jag har sett hittills har gett mersmak. 

Att sedan avsluta dagen med en riktigt god schnitzel gjorde ju inte det hela sämre på något vis alls. 

Är så glad över våra vänner som lockat med oss hit. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s