Bland vindkraftverk och fiskebåtar

Bønnerup kom vi till idag efter lite mer än 30 nm och med det har vi kommit en bra bit närmare Sverige. Ja, inte de närmaste dagarna men nu följer vi kusten uppåt och kan sedan, när lämpligt fönster öppnar sig, slinka över till Sverige. Det blåser helt klart lite mer norrut än det vi haft där vi rört oss.

Jag velade länge om jag skulle springa eller inte och blev lite fördröjd av några regnskurar men till slut tog jag mig i kragen. Som bonus fick jag se mer av Bønnerup och hit vill jag tillbaka. Och då för att vara kvar någon dag eller två. 


Efter lite grill och chill börjar det bli dags att göra natten. 

Imorgon börjar sista semesterveckan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s