Dålig prognos

Vi känner oss lite snuvade på påskhelgens väder. Det lovades snö, vind och regn i mängder så vi valde att stanna i land istället för att ge oss ut på årets första båthelg. Med facit i hand vet vi nu att vi hade kunnat få ett par fina dagar innan snön men gjort är gjort och våra alternativa planer blev minst lika bra. 

Lite båt, lite marsipanladan, lite Gullmarsstrand, lite citronpaj och massa chill. Ja, lite träning blev det också. 4 timmar och en kvarts löpträning fick jag ihop på sju dagar. Göteborgsvarvet närmar sig. 

Vi avslutar påskhelgen med Netflixmaraton. Just nu är det Suits som gäller. Vi ligger lite efter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s