En helg har gått

Jag fyllde år i fredags och hade en härlig dag. Passade på att sluta vid lunch och kunde därför tillbringa eftermiddagen i solen på altanen. Det var så varmt att vi lyckades övertala oss själva att det var dags att montera markisen så att vi kunde få skugga.

Sedan några åt tillbaka har vi försökt att fira min födelsedag med frukost på Salt & Sill och i år kunde vi till och med sitta ute.


Philip var inte med men Gnista var och även hon serverades.


Vid lunchtid levererades gudsonen med packning. Hans föräldrar skulle vara barnlediga för första gången på 2 år. Det blev ett spännande dygn på många sätt och nattsömnen blev det inte mycket med. Men ändå ljuvligt att få låna honom. Han är väldigt go och glad.

Med lite sömn i kroppen var jag lite orolig över hur veckan långpass (löpning) skulle gå. Hundratiominuter stod på schemat. Vi var rätt nöjda både jag och löparkompisen, att temperaturen hade sjunkit. Det hade liksom varit tuffare i gassande sol och värme. Nu hade vi 13 grader och några enstaka dugg och passet bara flöt på. NU känns det verkligen som att jag faktiskt borde kunna springa hela Göteborgsvarvet utan att gå. Fort kommer det inte att gå men runt kommer vi komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s