Skagen är Skagen – alltid

Vi lämnade Fredrikshamn redan före kl åtta för att få bra plats i Skagen. Tur var nog det för det var full rörelse i hamnen när vi kom fram. Det var varmt och nästan lite kvalmigt men frampå seneftermiddagem kom det flera regnskurar. Inget som drabbade oss mer än att jag äntligen fick en anledning att köpa en knallgul regnkappa. 😃

Dagen har varit mycket lugn och vi laddar för morgondagen då vi tänker hyra cyklar och ta oss ut till Grenen. Idag kom jag inte riktigt hela vägen men då springandes. Ut till Skagen Grå Fyr och tillbaka till hamnen räckte perfekt för intervallpasset. 


Nu har fiskebåtarna lämnat kaj och förhoppningsvis vaknar vi inte när de kommer in igen imorgon bitti (vem lurar jag?). Båten innanför oss ska vara kvar imorgon så det blir en lugn morgon – precis som det ska vara på semestern. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s