Sista dagen i Skagen den här gången 

Jag har inte alltid varit förtjust i Skagen. Inte på samma sätt som många andra. Den här gången har dock Skagen varit riktigt bra. Vi fick en bra plats i hamnen och den enda båten innanför oss har legat kvar ch lämnar samtidigt som vi imorgon. Det har varit mycket båt men inte sådär knökfullt som många andra gånger vi varit här och ikväll finns det fortfarande lediga kajplatser. 


Det fick bli en lunch på Skagen Bryghus. Vännerna hade inte varit där tidigare och vi ville gärna dit innan vi lämnade. Det är gånger som denna jag önskar att jag tyckte om öl, för visst ser det gott ut. Maken beställde provsmakningsmenyn. Ja, av öl. 
Imorgon ställer vi klockan och lämnar hamnen vid nio. Tack för den här gången Skagen. Jag kommer gärna tillbaka. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s