Idag regnar det – igår var det sol

Det regnar och blåser idag och vi kurar i båten. 


Det är stor skillnad mot igår när vi gick från Skagen. 

Vi lämnade redan strax efter åtta och det verkade vara fler än vi som gjorde det. Väderprognosen framåt visade på både regn och rusk de närmaste dagarna och då brukar det bli så. 


Vi fick en solig dag på havet och nästan 2 knops medström hela vägen till den svenska kusten så överfarten från kaj till kaj tog knappt sex timmar. På Islandsberg möttes vi av Kvartsita och vi gick sedan vidare till just Kvartsitas hemmahamn Fiskebäckskil. 


Efter en stund anslöt äldsta dottern med Philip och Nike och vi fick en trevlig stund med grill och chill. Även hundarna fick mat på båten 😃Som sagt – stor kontrast mot dagens väder men det gör liksom ingenting. Vi kollar Prison Break och myser inne i båten. 

I eftermiddag ska det visst sluta regna och då hoppas jag kunna ta mig bort till Gullmarsstrand där Friskis bjuder på träningspass två gånger om dagen. Blir det som jag vill avlutar jag sedan med en kort löprunda. Vi får se hur det blir med det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s