Några blåsiga dagar…

Gårdagen var grymt blåsig och vi valde att ligga kvar på Lyckans Slip. Ett tag såg det ut som att vi skulle behöva hitta en annan plats när båten som hade platsen vi låg på skulle komma tillbaka. Nu löste hamnkapten det och vi fick en mycket bättre plats. 

I blåsten igår tog vi oss med färjan till Lysekil. 17 m/s blåste det ute på så det var rätt skönt att inte behöva vara ute på havet.  Det var ganska stor kontrast mellan lugnet i hamnen och överfarten till Lysekil. Vi tog en promenad genom Gamlestan till Lysekils Norra hamn. Det var lä mellan husen men blåste bra i hamnen. 


Efter en god lunch på kajen åkte vi tillbaka till Fiskebäckskil där det fick bli lite båtreparation. Vattenpumpen tvärdog. Maken lyckades pussla ihop två trasiga till en hel men idag har dottern fått åka vägen om en båttillbehörsaffär och köpt en ny. 

Dottern ja. Det är äldsta dottern som mönstrat på idag och det tillsammans med både Nike och Philip. Imorgon blir det naturhamn. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s