Ett slut och en början

Medan det fortfarande var ljust ute passade Gnista och jag på att springa en sväng. Dels var det ett bra sätt att trötta ut henne inför kvällen men jag hade också sett jag i år hade sprungit 619 km och det kändes som en siffra jag vill jämna till.

Det duggregnade och var fyra grader varmt och det är väder jag gillar att springa i. Gnista börjar bli riktigt duktig på att trava med och vi det märks att hon tycker att det är roligt.

Efter en varm dusch kollade jag appen och kunde konstatera att jag hade hyfsat till mitt årsmål och hamnat på… 624,5 km. Komma fem liksom (!!!??!) Det var nästan så att jag gav mig ut den sista halvkilometern men jag valde istället att vara nöjd med det jag gjort och att ta med just den känslan in i 2018.

Älskar knytis på nyår och i år skulle vi fixa förrätten vilket innebar en lugn dag. Förrätten tog en kvart att förbereda och sen kunde kag fixa med den roliga dukningen istället. I och med att vi har hundarna vill vi vara hemma om de skulle tycka att smällandet blir jobbigt. Som tur är kommer våra vänner gärna hit.

6 vuxna, 2 barn, 1 tonåring och 3 hundar. En riktigt lyckad sammansättning till ett riktigt bra nyårsfirande. Och så massa god mat förstås.

Klockan slog midnatt och vi skålade in det nya året, precis som sig bör. Hundarna klarade smällandet över förväntan och de 2 små barnen somnade halv ett efter att ha dansat sig igenom tolvslaget. Snacka om tappra och duktiga.

Halv två hade alla åkt hem, diskmaskinen var laddad och lugnet hade lagt sig. Resten av röjet tog vi idag innan vi landade i soffan och såg avsnitt efter avsnitt med The Crown och Black Sails.

Gott Nytt 2018!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s