Grått, grått, grått

Vi vaknade och kunde rätt snabbt konstatera att vi inte hade någon ström. Första tanken var att någon dragit säkringen på bryggan (använt kupévärmare) men det visade sig var hela Tjörn som var drabbad av ett strömavbrott. I båten har vi gasspis så det kunde bli både kaffe och kokta ägg till frukost ändå. Maken ordnade med det medan jag och Gnista tog en morgonpromenad. Lika blått som det var igår, lika grått var det idag.

Efter frukost plockade vi ner sittbrunnstältet, kramade kompisarna ombord på Alinde hejdå och lämnade Skärhamn för att gå hemåt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s