Fredag igen

Den här veckan har varit knasig på många sätt. Först måndag och sedan fredag för att dagen efter bli söndag. Ännu en måndag följde på det och så idag är det fredag som kommer att följas av både lördag och söndag. Helknasigt har det känts.

Mindre knasigt var det att lasta båten men dotter och hundar för ännu en helg på sjön. Vi pratat natt 18 och 19 och då är vi ännu inte framme vid midsommar. Vilken försäsong vi har. Har även hört från ”säker” källa att sommaren kommer bli kanon. Så nu vet alla det 😉

Men för att komma till saken… Vi lämnade hamn vid fem och gick till Mollösund. Hundarna fick gå en sväng i land och vi började plocka upp maten när vi plötsligt ångrade oss. Vi hade inte alls lust att ligga i någon hamn. Nej, vi ville ligga på svaj. Vi lade loss och hamnade innanför Kråksundsgap.

På en boj och mitt i solnedgången.

Det blev bad och det blev njuta och så en tur med bajsexpressen in till land med hundarna så klart.

Vi blev sittande länge och när vi gick och lade oss (runt 23) var det fortfarande över 20 grader.

Imorgon ska det visst bli mulet en stund – men fortfarande runt 25 grader. Chansen är rätt stor att jag börjar dagen med ett morgondopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s